Uit: Producten en diensten
K-Caster    Door: Moderator KA Gewijzigd op: 28-1-2010

Knowledge Caster

Uw product om verschillende doelgroepen te benaderen via doelgerichte websites. En u beheert al deze doegroep specifieke kennis en informatie via een en het zelfde overzichtelijke beheersysteem.

De uitdaging

U wilt verschillende uitingsvormen gebruiken voor verschillende doelgroepen om uw producten optimaal in het voetlicht te krijgen. En ook optimaal presteren in zoekmachines zodat uw producten ook goed worden gevonden.

De oplossing

Beheer verschillende uitingen voor de verschillende doelgroepen binnen een website op een eenduidige manier. Zonder dat daarbij de benodigde aandacht voor zoekmachines worden weggelaten.
Met K-Caster schrijft u de informatie omtrent uw product en/of diensten in een overzichtelijk contentmanagement systeem waarbij de mogelijk is dit te differentiëren per doelgroep-website combinatie. Dus meerdere onderwerpen met verschillende teksten per doelgroep-website bij elkaar in een systeem.

Wat is K-Caster?

K-Caster is een kennismanagement toepassing waarbij gebruik wordt gemaakt van de laatste ontwikkelingen op het internet. Het is een contentmanagement systeem dat op basis van de jarenlange ervaring van Knowledge Activators met het ontwikkelen van websites is opgezet. De content voor de verschillende doelgroepen binnen verschillende domeien (websites) wordt op een eenduidige manier beheerd. Ook wordt rekening gehouden met de eisen die gelden voor optimaal gebruik van zoekmachines.

Voor elke doelgroep-domein combinatie is het mogelijk om een verschillende menustructuur, titel, inleiding, foto, op te zetten. Ook zijn er mogelijkheden om middels andere stylesheets een andere vormgeving in te zetten.

Wat levert het op?

Een betere aansluiting bij uw doelgroep betekend een hogere conversierate voor uw producten zonder dat dit een verhoogde beheerslast betekend.

De successen

Knowledge Activators zet K-Caster in voor de websites van Milieu Centraal.
Inmiddels worden er 8 websites mee beheer met zo'n 700 onderwerpen.

De dienstverlening van Knowledge Activators op het gebied van k-Caster omvat: advies, ontwikkeling van websites, en begeleiding bij de gebruik van het CMS in de dagelijkse praktijk.